Yannickopreis.reismee.nl

Stories from others / verhalen van anderen

Hello everybody,

Another new path of doing my blog today and for the coming blogs. I have decided to start making my blog by interviewing the people around me here in the US and ask them what they want the world to know about them. The first person I have interviewed is Brian Baker (my hostdad), so here is his story:

1. Brian loves his family, to be with his family and to do stuff together. If it were possible he would do everything together. Breakfast together is a key point because it is BEFORE everybody goes in his/her own direction of work or school. No together lunch, because everybody is at school or work, but a dinner together happens every evening. His family is definetly number 1 in his life.

2. He loves to run and compete too. He doesn't only run to stay fit, but he loves to run for competition too. He runs races in a lot of different towns/cities. He does marathons, half-marathons and other distances. The combination of him racing and a vacationhome in Massachussetts is a good one, because there is qutie a few races in Massachussetts he runs.

3. Honda would be another thing that is very important to him. Most people that he knows, he knows through Honda. He likes everything in Honda, but he likes the S-cars and related the most. Secondary Honda-items would be the Honda tractors. He is one of the few people in the whole US who actually does something with (Honda) tractors.

4. On top of all that he likes to have a healthy lifestyle. He is a vegetarian/vegan and eats organic whenever possible. His healthy lifestyle also includes getting up superearly in the morning and doing some fitness with Carolyn. They usually go out in the morning for a run. He runs in the morning, while Carolyn rides her bike next to him. Also does he love to go out on his "ElliptiGo", which I will include a picture of since nobody probably knows what this is.

5. Last but not least would be his enjoyment for travel. That is one of the reasons he has a vacationhome in Cape Cod (Massachussetts). He races all over the place. In the Walden area, but also in the Falmouth (Massachussetts) area. He also has a yearly race in Delaware.

That was it for now, hope you liked it. Please leave a comment and let me know what you think of this idea.

~Yannick

Goeiedag allemaal,

Ik ga de manier waarop ik mijn blog maak maar weer eens veranderen. Ik heb besloten om voor mijn blog de mensen om mij heen (hier in de VS) te interviewen en te vragen wat zij nou willen dat de wereld van ze weet. Iedere blogupdate is er 1 persoon aan de beurt. Brian Baker (gastvader) is deze keer aan de beurt. Hier is zijn verhaal:

1. Brian houdt van zijn familie, om bij zijn familie te zijn, en om samen dingen te ondernemen. Als het mogelijk was zou hij alles samen doen met zijn familie. Het gezamenlijke ontbijt is een belangrijk punt, want dat is VOORDAT iedereen naar werk of school gaat, dus iedereen is makkelijk samen te brengen. Avondeten is altijd gezamenlijk, maakt niet uit hoe laat (er waren maar een paar uitzonderingen). Zijn familie is duidelijk zijn nummer 1.

2. Hardlopen doet hij maar al te graag, en vooral competities. Hij doet competities in vele verschillende steden en dorpen. Hij rent marathons, halve marathons en welke afstanden er dan ook maar zijn. Het is maar goed dat hij een vakantiehuis in Massachussetts heeft, want er zijn behoorlijk wat competities in de buurt daar.

3. Honda is ook zeer belangrijk voor hem. Niet alleen zijn eigen bedrijf, maar de meeste mensen die hij kent, kent hij via Honda. Hij houdt van alles wat met Honda te maken heeft, maar vooral de S'jes. Zijn tweede keus in honda zou zijn: de grasmaai tractoren. Hij is een van de weinigen in de hele VS die iets met die grasmaai tractoren doet.

4. Bovenop alles vind hij het ook belangrijk om een gezonde levensstijl te hebben. Vegetarisch zijn hoort daar bij. In de ochtend staat hij immens vroeg (05:00 of eerder) op om een stukje te gaan hardlopen. Carolyn gaat altijd met hem mee, maar zij gaat op de fiets. Hij vind het ook helemaal toppie om op zijn nieuwe bevinding de deur uit te gaan. Het noemt zichzelf een "ElliptiGo". Ik zal er wel een foto bij doen, want waarschijnlijk weet niemand wat het is.

5. En als laatste vind hij het helemaal geweldig om te reizen. Dat is een van de redenen dat hij een vakantiehuis in Massachussetts heeft. Hij doet ook, zoals al eerder gezegd, al die competities in verschillende plaatsen. In het gebied waar ze wonen, rond het vakantiehuis en hij heeft zelfs een jaarlijkse race in Delaware (wat ongeveer 5 uurtjes rijden is).

Dat was het weer voor nu. Laat maar even een berichtje achter om te laten weten wat je van dit idee vindt.

~Yannick

Reacties

Reacties

Sandra

Hey knul,

Wat een leuke manier om invulling te geven aan je blog. Zo neem je ons mee in jouw wereld daar en leren wij de mensen om jou heen ook beter kennen. Je geeft ons nu een andere kijk op jouw omgeving en de mensen die je ontmoet. Ik kijk uit naar je volgende blog en ben benieuwd wie dan jouw vragen heeft beantwoord.

Liefs,
Mama

Oma en opa.

Hallo Yannick.wat een leuk idee om wat te laten horen van de mensen om je heen die in dit jaar erg belangrijk voor je zijn.Je bent in een heel warm nest terecht gekomen wees daar blij om, liefs van ons.

ronny lucassen

Beste knul,

Goed te zien dat je deze stap hebt genomen om uit je comfort zone te komen. Je ziet aam de reacties dat dit zeer gewaardeerd wordt. Ik ben trots op je ga zo door.

Ronny

Sonja

Ha Neef! Wat ontzettend leuk! Leuk om zo meer te leren over de mensen waar je een jaar lang bij bent. Tjee, en niet zomaar mensen. Iedere dag om 05.00 uur uur op of eerder.....ach gatsie.... en dan vind ik 07.30 al vroeg en alles wat eerder is midden in de nacht. Ook in het weekend? Ik kijk uit naar je volgende blog! Dikke zoen van hier

lies en servie

Hoi Yannick,
Geweldig idee om zo de mensen aan ons voor te stellen.
Bedankt!!
Lieve groetjes voor jou en je nieuwe familie.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!